Student 2016? Beställ studentmössa till billigt pris!

Studenten är en av de största dagarna i ens liv och jag minns min studentdag som om det vore igår. Känslan när vi sprang ut från skolan i våra fina klänningar eller kostymer, med studentmössan i hand och med tårar längs kinderna var obeskrivlig. Efter tolv år i skolan var vi äntligen fria!

För egen del kände jag att studenten verkligen var nära först när jag fick hem min studentmössa i brevlådan. Den kändes helig på något vis. Det ligger något ikoniskt i just den vita sammetsmössan. När jag var yngre och var hemma hos någon av mina vänner såg jag alltid hur deras storasyskon hade hängt upp deras studentmössa i rummet eller i hallen. Jag såg verkligen fram emot den dagen då jag själv skulle bära den klassiska mössan och jubla över att skolan var över. Samtidigt betydde det otur om man testade någon annans studentmössa innan det var ens egen tur att ta studenten. Det gjorde bara att jag längtade ännu mer.

Något jag önskar hade funnits när jag tog studenten var möjligheten att designa min egen studentmössa och skräddarsy den helt efter min egen stil. Jag hade en väldigt vanlig design på min studentmössa, något jag såhär i efterhand ångrar. Men då fanns det heller inte samma valmöjligheter som det finns idag.

 

Studentmössor 2016 är betydligt snyggare och mer personliga än de studentmössor som fanns när jag tog studenten. Nu kan du välja färger, material, broderier och mycket mer helt på egen hand. Vill du ha en blå diamant? En speciell mening i brodyr? Ett annat material än alla andra? Det fungerar! Är du ute efter en billig studentmössa som har allt detta? På www.studentmossaonline.com finns ett brett utbud och du kommer garanterat hitta vad som passar just dig.  Det är en ny hemsida som låter dig skräddarsy din mössa i 3D – allt för att du ska få en så klar bild som möjligt av hur din alldeles egna studentmössa kommer att se ut.

 

Och du! Du behöver inte vara rädd för att du råkar köpa en mössa i fel storlek. Det finns en instruktionsvideo som visar hur du mäter ditt huvud för att få reda på exakt storlek. Hur bra?!

 

Dansette